Over UPPERsearch

UPPERsearch, online marketing experience

UPPERsearch is het eerste Nederlandse blog gebaseerd op ervaringen die verkregen zijn in de online Marketing. De oprichting is in 2008 maar de website is pas sinds 2012 echt online. Hiervoor was het blog te bereiken op de website van Mark Bovenkerk.

Mark Bovenkerk


Online Innovator maar privé ook muzikant (drummer) en voetballer. Graag rondlopend met zijn iPhone. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is Just Mark.

Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

Waarom een Online MARKeting blog?

Vanwege mijn ervaringen over online marketing vinden we het interessant om de bezoekers onze online marketingervaringen te delen. Deze weblog zal daarom ook niet zoals alle andere weblogs zijn, helaas misschien. Maar niet getreurd. Live voorbeelden, ervaringen uit de praktijk dat zullen grotendeels onze verhalen zijn. Daarom UPPERsearch online marketing experience! Als Search Specialisten, Internet Marketing specialisten of SEO nerds zijn wij dagelijks met ons vakgebied bezig.

De websites van klanten tijdens onze Checkit / iProspect periode die we hebben aangepakt zijn zeer divers. Zo zijn we als projectleiders onder andere betrokken geweest voor Monuta, Wageningen Universiy, ADP, Tempo Team, Albert Heijn, Nuon, LOI en VisionClinics. Door de overname van Checkit door Aegis Media zijn de klanten waar we adviezen aan hebben gegeven uitgebreid van Nutella tot aan Opel en van Libresse tot BMW. Genoeg ervaring dus om te delen. Op ons huidige werk zijn en blijven we dagelijks in aanraking komen met alles wat met SEO, Internet en websites te maken heeft.

Veel plezier

Veel plezier op UPPERsearch.nl. Mocht je vragen, opmerkingen of ideeën hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wil je ons leren kennen? Dat kan! Volg ons gewoon op Twitter Mark of Twitter Tom. Voor algemene blogposts volg dan UPPERsearch op Twitter.