Categorieën
Ads marketing

FIFA 15 moet nog uitkomen volgens Neckermann

Soms ben je druk aan het overleggen met je collega dat je ook even moet ontspannen. Dan heb je het even over een tijdverdrijf die ik leuk vind “gamen”. Een andere hobby is voetbal dus die twee gecombineerd levert natuurlijk de hit FIFA 15 op.

Deze game is al een paar maanden oud en uitgekomen rond 25 september 2015. Aangezien ik nog niet in bezit ben van deze game kijk je wel in eens rond. Toen kwam ik op Marktplaats terecht en wat schetste mijn verbazing. De hele marketingafdeling van Neckermann zit te slapen:

[image src=”http://www.uppersearch.nl/wp-content/uploads/2014/12/fifaps4marktplaats.png” size=”huge” alt=”FIFA 15 moet nog verschijnen volgens Neckermann”]

Benieuwd of de advertentie nog live staat? Check dan de resultaten van Marktplaats zelf.

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.