Categorieën
Online algemeen

De online marketeer met een lege smartphone

Als online marketeer loop ik dagelijks met mijn smartphone in de hand. Of het nu mijn iPhone is of een Samsung. Echt alle smartphones hebben hetzelfde probleem! Wanneer je veel met je telefoon bezig bent (Facebooken & Whatsappen) dan zie je je smartphone leeglopen. Een doffe ellende! Als treinreiziger zat ik geregeld op het einde van de reis met een lege telefoon. En nee niet alle treinen hebben een fatsoenlijke mogelijkheid om je telefoon op te laden. Daar was ik enorm klaar mee.

Sinds het weekend ben ik in bezit van de A-Solar Xtorm AL270 Power Bank Charger 5200 mAh – Wit. Een heerlijke kleine accu wat naast mijn telefoon mijn grootste vriend in de trein gaat worden. Deze kan alle usb producten opladen dus de iPad, TomTom of iets anders kan ik hiermee voorzien.

[image size=”huge” src=”http://www.uppersearch.nl/wp-content/uploads/2014/05/xtorm-telefoon-oplader.jpg” align=”center”]
Hopelijk nooit meer het gezeur dat ik onderweg mijn social media niet meer kan bekijken. Maar ik zal het moment wel missen om rustig een boek te pakken. Al hoe wel…ik heb natuurlijk altijd de keuze om te gaan lezen.

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.