Categorieën
Online algemeen

Nieuw online idee “weblezen”

Erik Rigters, directeur ebook.nl, lanceert binnenkort een nieuw online concept. Weblezen, inderdaad, het lezen op het web. Nu leest iedereen op het web maar het betreft hier het lezen van een boek. Geen tussenkomst meer van digitale boeken zoals e-boeken. Nee gewoon een aparaat met internet verbinding en een browser zoals Google Chrome, FireFox of Safari (voor Internet Explorer dien je eerst een Chrome Iframe plugin te installeren). Vervolgens ben je in staat om een boek te lezen.

Hoewel Weblezen nog in bèta is, biedt Uitgeverij Business Contact lezers van Frankwatching (en stiekem ook markbovenkerk.nl) nu al de kans om hier alvast met deze nieuwe service kennis te maken!

Ik denk zelf dat dit een een project is dat kan slagen. Het is voor sommige mensen niet gemakkelijk om digitale boeken te lezen vanwege de minimale technische kennis. Wil je het zelf proberen? Ga je slag:

Voor meer informatie kijk op http://www.frankwatching.com/weblezen/. Ik ben zeer benieuwd wat jullie er zelf van vinden!

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

1 reactie op “Nieuw online idee “weblezen””