Categorieën
Advertorial

NS publieksprijs 2011…stem jij ook?

[ADVERTORIAL]

[image src=”http://www.uppersearch.nl/wp-content/uploads/2011/10/ns-publieksprijs-2011.jpg” size=”big” align=”right”]De aankomende dagen kunnen boekenwurmen stemmen op hun favoriete boek. Het is namelijk weer tijd voor de NS publieksprijs. Dit is een prijs die beschikbaar wordt gesteld door CPNB (stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek). Voor de gehele introductie verwijs ik je door naar de WikiPedia pagina van de publieksprijs.

NS publieksprijs voor VBKU?

Bij VBKU zijn er twee uitgeverijen die zich gelukkig hebben mogen prijzen. Er zijn maar liefst drie van de vijf genomineerde boeken van Ambo Anthos en Uitgeverij Contact. De auteurs Herman Koch (Ambo Anthos), Esther Verhoef (Ambo Anthos) en Dick Swaab (Uitgeverij Contact) staan op het punt om deze prijs mogelijk binnen te slepen.

Heb jij hun boek gelezen (Zomerhuis met zwembad, Déjà Vu of Wij zijn ons brein) en vind je dat een van hen moet winnen…steun dan de auteurs door te stemmen op zijn of haar boek:

Volgende week zal ik laten weten of je stem geholpen heeft!

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

1 reactie op “NS publieksprijs 2011…stem jij ook?”