Categorieën
Online algemeen

Nog nooit gezien…geef ons taart

Op het nieuwe werk ben ik druk bezig om de touwtjes en de knoopjes in kaart te krijgen. Dit houdt in dat ik bezig ben met de websites, domeinen, analytics accounts te bestuderen, aan te passen en meer. Zo was ik van de week bezig voor Uitgeverij Contact. Zij gaan wisselen van hosting en tijdens het inloggen in het klantenpaneel van Byte kwam ik een wel een hele aparte knop tegen:

[image src=”http://www.uppersearch.nl/wp-content/uploads/2011/09/bestel-een-taart.png” size=”huge”]

Ik vraag me af hoe veel bureaus dit doen en wordt er nu echt een taart besteld via een dergelijke functionaliteit. Ik moest in ieder geval wel lachen toen ik het tegen kwam omdat het voor mij een aangename verrassing was.

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

2 reacties op “Nog nooit gezien…geef ons taart”

Het krijgen van een taart moet je verdienen lijkt me, er om vragen door middel van een button vind ik arrogant. Toevallig heb ik vanochtend nog een taart gekregen, jammer genoeg verkeerd bezorgd (dus niet zelf verdiend), maar wel lekker!