Categorieën
UPPERsearch algemeen

Belofte maakt schuld

Afgelopen dinsdag ben ik met collega Joost wezen golfen op de golfbaan in Nijmegen. Een oude belofte van Joost werd eindelijk ingelost. Na ruim 1.5 jaar is het toch uitgekomen. Tijdens een bezoek naar een potentiële klant had ik de weddenschap met Joost afgesloten dat het bezoek omgezet zou worden in een contract. Dit gebeurde en resulteerde in een geslaagde avond waarin ik de drive range mooi onveilig heb kunnen maken. Voor een eerste keer viel het me niet tegen:
[image src=”http://www.uppersearch.nl/wp-content/uploads/2011/08/mark-golfen.jpg” size=”large”]


Joost bedankt!

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

1 reactie op “Belofte maakt schuld”