Categorieën
Online algemeen

Clipit zaterdag bij Kassa (Vara)

Gisteren hadden we hoogwaardig bezoek van Kassa (Vara NED 1). 3 Mannen kwamen opnames maken over de werkzaamheden van Clipit.

Aanstaande zaterdag is er een speciale jubileumuitzending van Kassa, omdat de Vara 85 jaar bestaat. De klant is koning dat is een veel gebruikt gezegde. Clipit kan hulp bieden bij de online webcare van bedrijven. Wanneer bedrijven hier actiever mee aan de slag gaan kunnen ze ook beter de vragen, klachten etcetera van de consument beantwoorden en hier iets aan doen. Uiteindelijk wordt zowel de consument als het betreffende bedrijf hier beter van. Kijk daarom:

Zaterdag 6 november 2010 om 18.45 naar Kassa op Nederland 1!

Bekijk een homemadevideo van Tom:

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

2 reacties op “Clipit zaterdag bij Kassa (Vara)”