Categorieën
UPPERsearch algemeen

Kijk NU.nl

Vandaag kwam ik een leuke actie tegen van NUON en twitter. Met je energiebesparingstip kan je op NU.nl verschijnen. Enthousiast als ik ben heb ik direct een energiebesparing doorgegeven. Deze verscheen dus mooi even op nu.nl. Heb ik toch maar even het nieuws gehaald!

Voor diegene die geïnteresseerd is in mijn bespaartip!

“Kijk programma’s die op TV komen gewoon via uitzendinggemist. Hierdoor sla je de commercials over en bespaar je zo 16% op een vol uur”.

Vertaling: Het valt mij altijd op dat programma’s / films op de commerciële zenders altijd zoveel reclame bevat. Wanneer je naar “Ik hou van Holland” kijkt dan duurt dit programma ongeveer 1.5 uur. Zonder de commercialbreak kan het programma in 1 uur bekeken worden. Hierdoor staat je TV veel minder lang aan!

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

2 reacties op “Kijk NU.nl”

Goede tip Mark! Ben sowieso al van de uitzendinggemist, maar dan via internet. Bespaartip: alleen je laptop staat aan en niet ook nog eens tv (waar je vaak met laptop op schoot naar zit te kijken ;-)) Wat bespaar ik dan?