Categorieën
Zoekmachinemarketing

Google heeft gelijk

In de laatste post over het feit dat Google bad links plaatst is aangegeven hoe Google bepaalt wie het songfestival van 2010 in Oslo gaat winnen. Blijkbaar is het zoekgedrag ook een juiste richting naar de uiteindelijke winnares Lena uit Duitsland.

Zal Google zo met alles gelijk gaan krijgen? Zullen ze ons ook kunnen vertellen welke speler op het WK de sterren van de hemel zal spelen, Duitsland wereldkampioen gaat worden of dat onze Nederlandse trots het uiteindelijk toch een keer gaat redden? Ik ben zeer benieuwd dus Google kom maar op.

Het is wel jammer dat Google niet de link van Sieneke heeft aangepast waardoor er nog steeds een broken link op de pagina aanwezig is. Misschien is een linkchecker of het gebruik van een knipselkrant handig voor ze, hadden ze de post kunnen lezen en vervolgens de pagina kunnen verbeteren.

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

1 reactie op “Google heeft gelijk”