Categorieën
Online algemeen

Eerste blogpost op Dutchcowboys.nl

Vanmorgen was het een feit. Ik heb mijn eerste blogpost geschreven voor Dutchcowboys.nl. Vele van jullie zullen de website kennen. Dutchcowboys.nl wordt gezien als “Nederlands populairste weblog over Web 2.0, Social Media en interactieve marketing”.

Vaak heb ik een idee om op de website te kunnen schrijven maar met zo veel goede bloggers ben ik vaak te laat :) … ik ben nou eenmaal ook niet een echte schrijver. Toch blijf ik altijd een verfijnt voorstander van de filosofische spreekwoord: “Wie schrijft die blijft”! Mijn eerste post gaat over het nieuws van de veiling die gisteren is gesloten van TEG (The Entertainment Group). Bekend van Marco Borsato, Guus Meeuwis en vele andere top artiesten.

Lees mijn post merk en domein TEG leveren het meeste op op Dutchcowboys. Ik ga mijn best doen om de volgende posts van meer interessante informatie te voorzien.

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

1 reactie op “Eerste blogpost op Dutchcowboys.nl”