Categorieën
UPPERsearch algemeen

1 jaar bloggen

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat de eerste post op markbovenkerk.nl werd geplaatst. Hiep hiep hoera! Hopelijk heb ik het afgelopen jaar mijn lezers niet te veel teleurgesteld. Statische gegevens kan ik helaas op dit moment niet tonen. Ik wil graag Tom Smits bedanken voor zijn aandeel in 1 jaar markbovenkerk.nl

1 jaar markbovenkerk.nl
1 jaar markbovenkerk.nl

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

6 reacties op “1 jaar bloggen”