Categorieën
Online Fun

De schaar in de Google omschrijvingen

Omdat ik bezig ben met het opzetten van een nieuwe website (Horizon Taalbureau) voor mijn vriendin moet je natuurlijk ook bekijken hoe het staat met de zoekresultaten en indexatie van de website.

Nu kwam ik de volgende schitterende snippet tegen. Mijn vraag zal zijn: Haalt Google de schaar door haar zoekresultaten en hoeveel beeldschermen zou dit resultaat al gekost hebben?

[image src=”http://www.uppersearch.nl/wp-content/uploads/2009/02/schaar-in-de-snippet.jpg” title=”De schaar in de omschrijvingen” size=”huge”]


Weer een goed bewijs van het gebruik van een goede meta tag description.

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.