Categorieën
UPPERsearch algemeen

Search en Da Vinci Code

Iedereen heeft zeer waarschijnlijk de film of het boek ‘Da Vinci Code’ gezien / gelezen. In mijn situatie heb ik beide verricht en is mijn oordeel dat het boek toch beschrijvender is dan de film. Misschien ook wel logisch want je kan geen 400 bladzijdes vertalen in een film zonder dat de film voor de kijker te lang wordt. Omdat de ‘Da Vinci Code’ mij enorm heeft geboeid, ik vond de manier van raadsels in het boek erg aangrijpend, heb ik de ‘Da Vinci Codes’ ook gebruikt in het boek ‘Scoren met Google Adwords’.

Zoals ik in mijn vorige post heb aangekondigd is sinds maandag 1 december het boek uit en te bestellen, dit kan op diverse manieren. Samen met mijn collega’s Lara en Judith hebben wij bijgedragen aan de inhoud van het boek. Vandaar mijn titel ‘search en Da Vinci Code’

Codes in het boek
Op subtiele wijze heb ik geprobeerd om een vorm van ‘Da Vinci Code’ te gebruiken in het verhaal over de natuurlijke zoekresultaten. Wie kan ze eruit halen? Mijn hint is dat het er twee zijn.

Zelf heb ik het boek net in mijn handen gehad en ben ik trots op het eindresultaat. Mijn complimenten aan iedereen die er aan bijgedrage hebben. De drukker, Entopic en collega’s van Checkit.

Mijn sinterklaastip voor dit jaar: ‘Scoren met Google Adwords’. Wie hem via Checkit besteld en er specifiek naar vraagt krijgt mijn handtekenig erbij. Is toch leuker dan je handtekingen zetten op al die saaie formulieren in het dagelijks leven.

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

2 reacties op “Search en Da Vinci Code”