Categorieën
Online Fun

Google suggestion super suggestie

Iedere search marketeer kent de Google Suggestion Tool vast en zeker. Ik gebruik hem zelf ook regelmatig om te kijken welke woordjes ik zal gebruiken.

Nu zag ik dat de Google Suggetion Tool wel met een hele goede suggestie kwam. Helaas was het niet de ‘echte suggestie’ maar als voetbalfan van mijn club PSV Eindhoven werd ik wel vrolijk van de onderstaande suggestie.

JeyPSV
[image src=”http://www.uppersearch.nl/wp-content/uploads/2008/12/jeypsv.jpg” alt=”Google Suggestie met PSV” size=”big”]


Nog meer voorbeelden?
Mijn voorbeeld kwam in één keer tevoorschijn maar ik ben benieuwd naar andere voorbeelden van leuke suggesties die via dergelijke ‘spamcheckers’ getoond worden.

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.