Categorieën
Zoekmachinemarketing

Mark namens Dutchcowboys at SMX 2008

Waarom voor Dutchcowboys
Omdat ik namens dutchcowboys.nl samen met Bas van den Beld en Eduard Blacquière in het persteam op de SMX aanwezig ben geweest. Als freelance journalist heb ik namens mezelf en ook namens Dutchcowboys interviews gehouden en foto’s gemaakt. Zie mijn vorige post over de foto’s van de SMX London 2008.

Dutchcowboys is een weblog dat mede door Paul Aelen is opgezet. Ik wil bij deze Dutchcowboys ook bedanken voor mijn verblijf op de SMX. Volgende keer stel ik me weer beschikbaar om met mijn fototoestel om mijn nek en camera in mijn hand iedereen van interessante informatie te voorzien.

Interessante video’s van de SMX
Op YouTube heb ik mijn video-interviews met bekende SEO mensen online beschikbaar gesteld. Hieronder is de afspeellijst te zien. Ik zie reacties graag tegemoet.

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.