Categorieën
Zoekmachinemarketing

Foto’s SMX London 2008

Beste lezers, bezoekers van de SMX London 2008 en andere search cowboys,

[image src=”http://www.uppersearch.nl/wp-content/uploads/2008/11/smx-londen-2008.jpg” align=”right” size=”small”]Afgelopen dagen ben ik op de SMX in London geweest om als freelance journalist rond te neuzen. Ik heb erg genoten van het bezoek aan de expo en heb daarom ook een aantal foto’s gemaakt. Deze wil ik uiteraard met jullie delen en de foto’s zijn te zien op mijn Flickr website: SMX London 2008 at Flickr.

Wat is er te zien?
Van alle sessies die ik heb bijgewoond, heb ik de sprekers op de gevoelige plaat vastgelegd. Daarnaast zijn er ook een aantal sfeerfoto’s te bewonderen. Wil je een foto gebruiken op je eigen website? Dat mag uiteraard, een link en vermelding naar mijn naam en website is voldoende. Ook hoor ik het graag zodat ik de post kan lezen…kennis moet je delen toch? Mocht je er echt om springen dan kan ik ook altijd een grotere versie van de foto toesturen. Neem dan even contact met me op.

SMX London 2008 (62)SMX London 2008 (67)SMX London 2008 (58)SMX London 2008 (2)SMX London 2008 (3)SMX London 2008 (7)SMX London 2008 (4)SMX London 2008 (8)

Er komt meer…
Naast foto’s heb ik ook nog interessante video opnames gemaakt van SEO experts die aanwezig waren op de SMX. Zo is er een interview met oprichter Chris Sherman. Moderator Vanessa Fox en Nederlandse SEO experts: Bas van den Beld, Eduard Blacquière, Heini van Bergen en Wiep Knol. Ook ga ik een algemene impressievideo ontwikkelen van de SMX. Helaas duurt het ontwikkelen van een video langer dan ik aan tijd beschikbaar heb dus nog eventjes geduld.

Op naar de volgende congressen als het aan mij ligt.

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

1 reactie op “Foto’s SMX London 2008”