Categorieën
SEO Video Marketing

OHRA maakt reclamestunt samen met Clown Bassie

[image src=”http://www.uppersearch.nl/wp-content/uploads/2008/10/baby-bassie.jpg” align=”left” size=”small”]Afgelopen week is er veel te doen geweest om Clown Bassie, je weet wel van Bassie en Adriaan. Clown Bassie (Bas van Toor) zou namelijk een 31 jarige vrouw zwanger hebben gemaakt. Op de website van nu.nl en andere nieuwssites is hierover meer te lezen.

Wat blijkt, vandaag is naar voren gekomen dat de hele ‘zwangerschap’ in scene is gezet door verzekeringsmaatschappij OHRA en clown Bassie. OHRA en Clown Bassie zijn de laatste maanden met diverse commercials op de televisie geweest om daarmee de diensten van OHRA te promoten. Vandaag staat ook de nieuwste commercial online. Persoonlijk vind ik het geniaal wat OHRA nu samen met Bassie heeft gedaan. Het hele nieuwswereldje in Nederland is op 1 oktober gefopt en dan is het dus niet eens 1 april!

Bekijk hieronder de commercial:

Op SEO gebied zijn er een aantal zaken die verbeterd konden worden, hiervan heb ik ze gelukkig al op de hoogte kunnen stellen. Wanneer je in Google gaat kijken naar relevante zoektermen komt bijvoorbeeld de website van OHRA niet naar boven. Toch zal deze hype wel een voordeel bieden aan de websites van beide partijen. Moet je maar is gaan kijken hoeveel links er geplaatst worden bij alle berichten die gepost worden op verschillende grote websites. Dit zal ze toch helpen om de linkpopulariteit te vergroten.

[image src=”http://www.uppersearch.nl/wp-content/uploads/2008/10/clown-bassie.jpg” align=”center” size=”big”]

Mijn vraag aan jullie, als Clown Bassie al Bassie heet, hoe zullen we deze baby moeten gaan noemen?

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

8 reacties op “OHRA maakt reclamestunt samen met Clown Bassie”