Categorieën
Video Marketing

Monuta uitvaartzorg op youtube

Sinds vandaag is Monuta gestart om ook online haar commercials aan de bevolking te tonen (zie het Monuta YouTube Channel). Een fris idee dat helder laat zien dat hedendaags een uitvaart niet meer saai hoeft te zijn en dat er tal van mogelijkheden zijn om je uitvaart in te richten.

Zo wordt er verder op de website gesproken over uitvaart ideeën. Hier kan je op een mooie manier zien wat er allemaal mogelijk is met een uitvaart. Ik kwam er zelf al een aantal mooie ideeën tegen waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Dit bewijst des te meer dat internet een belangrijk communicatiemiddel is geworden.

Voor degene die de commercials nog niet op TV heeft gezien:
[one_half]


[/one_half]
[one_half_last]


[/one_half_last]

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.