Categorieën
SEO

Chefkok Gordon Ramsey kiest organic (search)

Tijdens een van mijn vele YouTube zoekopdrachten kwam ik een mooi filmpje tegen van chefkok Gordon Ramsey. In dit filmpje maakt Gordon een ‘scrambled eggs ontbeitje’. Voor een chefkok als hij is dat natuurlijk al een eitje maar dat ter zijde. Zoals ik in mijn titel aangeef kiest Gordon Ramsey voor organic.

Ik vind dat hij een goede keuze maakt door te kiezen voor organic. Want om nou voor fabrieksmatige gemanipuleerde eieren te kiezen … nee dat lijkt me ook niet lekker. Ik zelf heb ook het liefste verse eieren van een kip die buiten loopt en daar zijn graantje mee kan pikken. Gelukkig heb ik de luxe dat wij een prive ei-leverancier in de kennissenkring hebben die ons op zondag van een heerlijk organic eitje voorziet!

[image src=”http://www.uppersearch.nl/wp-content/uploads/2008/09/gordon-ramsey-kiest-voor-organic.jpg” align=”center” size=”big”]

Door Mark Bovenkerk

Search specialist / Webmanager van beroep maar privé ook webdeveloper, muzikant (drummer) en voetballer / voetballiefhebber (PSV Eindhoven). Graag rondlopend met camera of fototoestel en muziekspeler. Houd van observeren en eigenwijs zijn met als belangrijkste doelstelling overal het maximale eruit weten te halen. Dat is in één alinea wie Mark Bovenkerk is.

Jarenlange search expertise
Sinds 2005 houd ik me full time bezig met het optimaliseren van websites binnen de natuurlijke zoekresultaten. Daarvoor ben ik een goed jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hierbij maak ik gebruik van mijn ‘software ontwikkeling’ kennis en ambities die ik uit mijn vooropleiding genoten heb. Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van de natuurlijke zoekresultaten. Door de komst van de blended search of te wel de universele zoekresultaten ben ik veel betrokken geraakt met het optimaliseren van lokale zoekresultaten en video zoekresultaten.

Mijn schrijfwijze
Ik schrijf vanuit mijn gedachte, wat ik denk en wat ik vind. Ook zal een bericht altijd wel kans hebben op een spelfout…wat maakt dat uit in sommige gevallen…ik ben wie ik ben.

1 reactie op “Chefkok Gordon Ramsey kiest organic (search)”

Grapjas :-)

Al blijft de vraag vaak: is organic echt wel organic ? Vaak zie je dat er toch nog gemanipuleerd wordt. Al ben ik het met je eens dat het resultaat van organic vele malen beter is :)