Het belang van online media monitoring wordt steeds belangrijker voor ieder bedrijf. Door de komst van hedendaagse social websites zoals Hyves of Twitter is het voor bezoekers van deze websites eenvoudig om reacties en of berichten te plaatsen. De invulling van deze reacties of berichten kunnen zowel positief als negatief zijn. In beide gevallen wil je graag op de hoogte blijven van wat deze (mogelijke) doelgroep van uw merk en bedrijf vindt.

Positieve berichten
Positieve berichten kunnen door bedrijven uitgebouwd worden. Stel dat u een reisorganisatie bent en u leest op een forum dat iemand op zoek is naar een vakantie  in een bepaald land met bepaalde eigenschappen zoals hotel met zwembad. U bent de partij die hiervoor het meest in gespecialiseerd is en u ziet hier commerciële mogelijkheden. Ideaal en uiterst interessant natuurlijk, maar wat als uw concurrentie hier eerder bij is?

Negatieve berichten
Het komt geregeld voor dat uw doelgroep hun ongenoegen uiten op bepaalde websites. Uw service blijkt niet zo te zijn als u van te voren heeft aangegeven. Deze negatieve publiciteit wilt u natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Maar hoe komt u erachter dat mensen negatief zijn over uw merk of service? Om het hele internet te raadplegen is geen doen, het gebruik van zoekmachines is vaak verouderd omdat deze informatie niet snel beschikbaar zijn voor u, pas na enkele dagen. Kortom hoe zorgt u voor een snelle en effectieve webcare?

In beide gevallen, positief of negatief, is het effectief om gebruik te maken van Clipit Online Media Monitoring. Clipit stelt u in staat om snel in bijna 10.000 bronnen (websites) uw merk, product of service te managen. Clipit is marktleider op het gebied van online knipseldiensten, webcare analyse en het meten van uitingen op social sites zoals Twitter en YouTube.

Een abonnement op Clipit Online Media Monitoring

Mark Bovenkerk is een geautoriseerde brandambassadeur van Clipit online media monitoring en kan u in staat stellen om hulp te bieden bij het verkrijgen van een passend advies omtrent de berichtgevingen die online worden geschreven. Met de jarenlange ervaring en kennis die Clipit heeft krijgt u hier de uitgelezen kans om voor altijd dagelijks op de hoogte gehouden te worden op uw merknaam, services of doelgroep!

Wilt u ook dagelijks uw merknaam gemonitoord hebben? Ook op tijd kunnen omgaan met uw webcare? Ook meer omzet genereren door op tijd aangeschakeld te zijn met het afhandelen van online vragen…

Neem dan nu contact op mert Mark Bovenkerk via onderstaand contactformulier:
[contact-form 1 “Contactformulier 1”]

* Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van Clipit.