Als online marketeer loop ik dagelijks met mijn smartphone in de hand. Of het nu mijn iPhone is of een Samsung. Echt alle smartphones hebben hetzelfde probleem! Wanneer je veel met je telefoon bezig bent (Facebooken & Whatsappen) dan zie je je smartphone leeglopen. Een doffe ellende! Als treinreiziger zat ik geregeld op het einde van de reis met een lege telefoon. En nee niet alle treinen hebben een fatsoenlijke mogelijkheid om je telefoon op te laden. Daar was ik enorm klaar mee.

Sinds het weekend ben ik in bezit van de A-Solar Xtorm AL270 Power Bank Charger 5200 mAh – Wit. Een heerlijke kleine accu wat naast mijn telefoon mijn grootste vriend in de trein gaat worden. Deze kan alle usb producten opladen dus de iPad, TomTom of iets anders kan ik hiermee voorzien.


Hopelijk nooit meer het gezeur dat ik onderweg mijn social media niet meer kan bekijken. Maar ik zal het moment wel missen om rustig een boek te pakken. Al hoe wel…ik heb natuurlijk altijd de keuze om te gaan lezen.

Comments are closed.