Terwijl Ranomi Kromowidjojo olympisch goud op de Olympische Spelen van Londen heeft gehaald spettert Twitter vol lof, felicitaties en meer! Omdat zo’n prestatie uiterst knap is wilde ik meer over Ranomi weten. En waar doe je dat? Juist! Via Google …


En dan kom je op het eerste zoekresultaat terecht. Helaas vette pech een 401 error! Geen goud voor ranomi.nl! Wat kan hier de oorzaak van zijn? Zijn ze de website aan het updaten? Is er een storing vanwege de vele bezoekers richting de website?

Ik weet het niet maar het maakt me wel heel erg nieuwsgierig! Voorlopig moeten we het dus nog maar even met WikiPedia doen!

[update 3 augustus 2012]
Een dag later na de winst van Ranomi is de website nog steeds niet te benaderen. Het resultaat is dat Google nu WikiPedia op de eerste positie heeft geplaatst. Dit komt omdat de WikiPedia pagina weer is geupdated met de gouden medaille. De website van Ranomi is gezakt naar de vierde positie.

[update 5 augustus 2012]
inmiddels is de website uit de top 10 verdwenen. Jammer want zo verliest Ranomi haar invloed op de resultaten in Google. Gelukkig pakt ze 2x goud maar hoe zou het beeld zijn geweest van de resultaten als ze verloren had? Je wilt er altijd voor zorgen dat je zelf zo veel mogelijk de regie hebt over wat Google weergeeft.

Comments are closed.