50 weken geleden ben ik vader geworden van een geweldige zoon. Daarop volgde een drukke periode waarin ik veel producten gekocht en bekeken heb waar ik nog nooit van gehoord had.

Alhoewel we ons netjes aan de paklijst hadden gehouden moest ik in de eerste weken toch regelmatig naar de Kruidvat voor wat extra luiers, zoogcompressen, vitamines en zalfjes. Wat me ook opviel is de merkorientatie. Zo vroeg niemand aan ons wat wij voor autostoeltje hadden, maar welke kleur Maxi Cosi we hadden.

Al snel werd duidelijk dat Maxi Cosi hét merk voor autostoeltjes is. Of in ieder geval, men beleeft het zo. Dit is ook terug te zien in het aantal zoekopdrachten.

Waarom zou een stoeltje van Römer slechter zijn? Testen zij ze niet? Kun je bij hen de bekleding niet wassen?Het is volgens mij een beetje hetzelfde met “horizontale lamellen” die door velen steevast Luxaflex genoemd worden. Terwijl Luxaflex ook gewoon een merk is.

Ik ga even naar de supermarkt pampers halen! Oh nee, luiers!

 


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185
 • Mark Bovenkerk

  Wat een shitpost Tom :P
  De voorbeelden zijn goed! Het is krachtig als je als MERK het product kan zijn. Ben benieuwd of in de online marketing hier ook al voorbeelden voor zijn. Volgens mij namelijk niet…komt waarschijnlijk omdat het een jonge branche is.

 • Tom

  Wat dacht je van zoeken op internet dat veelal googlen wordt genoemd