Hoelang de functionaliteit aanwezig is is mij nog niet bekend. Ik zit hedendaags niet meer dagelijks in de cijfers van Google Analytics. Vanmorgen was ik bezig om het account van onze uitgeverij Luitingh Sijthoff verder in te richten. Terwijl ik de gegevens invoerde zag ik de nieuwe functionaliteit: sociale instellingen

Hoe de resultaten of rapporten er in Google Analytics uitziet weet ik nog niet. Maar we gaan het wel gelijk proberen zodat we na het weekend op de accounts die ik beheer het resultaat er van zien. De socials die we hier voornamelijk hanteren zijn:”

 • Twitter
 • FaceBook
 • YouTube

Aan FourSquare of Pinterest doen we hier bij VBKU nog niet aan.

Ik wil ze ook instellen

Om de sociale instellingen in te richten moet je beheerder zijn van je account. Vervolgens kies je in de laatste (nieuwe webversie) voor de knop “beheerder”. Je komt nu bij je instellingen. In het midden van je scherm zie je als vierde tabblad de sectie “sociale instellingen”. Vul deze in zoals is voor gedaan bijvoorbeeld: www.youtube.com/markbovenkerk, www.twitter.com/markbovenkerk

LET OP! Het is een test van Google Analytics en dus nog niet bij elk account zichtbaar! Mocht er iemand zijn die al wel rapportages heeft dan ben ik heel benieuwd en hoop ik dat diegene ze ook wil delen.

Comments


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Roy Smid

  Hi Mark,

  zelf was ik ook verrast door dit nieuwe tabblad en ga ze vandaag gelijk voor een klant van ons (www.trafficcontrol.nl) invoeren. Heb jij al rapportages beschikbaar met leuke data? Ben benieuwd…

  Groeten,

  Roy


  Warning: A non-numeric value encountered in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/globals.php on line 259
  Beantwoorden
 • Seo 2

  Ik heb het idee dat deze gegevens worden gekoppeld aan PostRank, welke onlangs is overgenomen door Google


  Warning: A non-numeric value encountered in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/globals.php on line 259
  Beantwoorden
 • Louis Jansen

  Iemand als iets in rapporten terug gezien? Ik heb het vandaag ook in de eerste GA-profielen ingevuld. Ben benieuwd!

  Grtz,

  Louis


  Warning: A non-numeric value encountered in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/globals.php on line 259
  Beantwoorden
 • Jasper Runneboom

  Dit forum is al oud maar ik zie geen resultaten. Die zullen er nu toch wel zijn? Kan iemand ze delen (Mark?)?

  MvG

  Jasper


  Warning: A non-numeric value encountered in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/globals.php on line 259
  Beantwoorden
 • Mark Bovenkerk

  Eerlijk gezegd zie ik ook geen resultaten in GA verschijnen. Google heeft op veel accounts al automatisch de Twitter en Facebook links opgenomen.


  Warning: A non-numeric value encountered in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/globals.php on line 259
  Beantwoorden

Leave a comment