Daan Walraven, content manager voor SEO weblog karelgeenen.nl, heeft op zijn initiatief een digitale gids vol met internet marketingtips ontwikkeld. Het concept digitale gids is een leuke manier voor het weergeven van content. De webpagina 58 tips internet marketing tips is een bron van nuttige internet marketing tips. Volgens eigen schrijven is het een e-book in de vorm van een website, een must read voor elke internet marketeer, maar ook voor degene die niet elke dag met internet marketing bezig is.

Daan heeft mij gevraagd om wat aandacht te schenken voor het concept en het eindresultaat. De 58 tips zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: algemeen, zoekresultaten, adverteren, conversie, sociale media, links opbouwen en statistieken. Omdat ik zelf de hele inhoud nog NIET heb gelezen maar meer heb gescand kan ik inhoudelijk niet vertellen of ik het er mee eens ben. Dit wil ik nog wel doen.

Mijn eerste oordeel is dat een goed uitgewerkte bron aan data is. Alles is gestructureerd en logisch ingedeeld. De gescande content is kloppend. Het is een goed begin dat een beginnende online marketeer zeker kan helpen met de beginselen van de online marketing. Een doorgewinterde online marketeer zal alles wel eens gezien hebben bij de meeste zaken ‘logisch’ zeggen. De manier van weergeven spreekt me wel aan. Het is een leuke vorm van weblezen.

Via deze weg wens ik Daan ook veel succes met het uitbouwen van zijn 58 tips. Zelf heb ik nog een 59e tip die als eerst genoemd moet worden “Begin met het doorlezen van de onderstaande 58 tips”. Als 60e tip zou een lijst met interessante publicaties / boeken een toegevoegde waarde zijn.

De tips zullen we doorlezen en wanneer ik of mijn mede bloggers er tijd voor hebben zullen we onze op- of aanmerkingen aan deze blogpost toevoegen.


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185
 • Internetbureau

  Het zijn een hoop tips in ieder geval!