Erik Rigters, directeur ebook.nl, lanceert binnenkort een nieuw online concept. Weblezen, inderdaad, het lezen op het web. Nu leest iedereen op het web maar het betreft hier het lezen van een boek. Geen tussenkomst meer van digitale boeken zoals e-boeken. Nee gewoon een aparaat met internet verbinding en een browser zoals Google Chrome, FireFox of Safari (voor Internet Explorer dien je eerst een Chrome Iframe plugin te installeren). Vervolgens ben je in staat om een boek te lezen.

Hoewel Weblezen nog in bèta is, biedt Uitgeverij Business Contact lezers van Frankwatching (en stiekem ook markbovenkerk.nl) nu al de kans om hier alvast met deze nieuwe service kennis te maken!

Ik denk zelf dat dit een een project is dat kan slagen. Het is voor sommige mensen niet gemakkelijk om digitale boeken te lezen vanwege de minimale technische kennis. Wil je het zelf proberen? Ga je slag:

Voor meer informatie kijk op http://www.frankwatching.com/weblezen/. Ik ben zeer benieuwd wat jullie er zelf van vinden!


    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Pingback: Extreem veel bezoek weblezen door offline krantenartikel