[ADVERTORIAL]

De aankomende dagen kunnen boekenwurmen stemmen op hun favoriete boek. Het is namelijk weer tijd voor de NS publieksprijs. Dit is een prijs die beschikbaar wordt gesteld door CPNB (stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek). Voor de gehele introductie verwijs ik je door naar de WikiPedia pagina van de publieksprijs.

NS publieksprijs voor VBKU?

Bij VBKU zijn er twee uitgeverijen die zich gelukkig hebben mogen prijzen. Er zijn maar liefst drie van de vijf genomineerde boeken van Ambo Anthos en Uitgeverij Contact. De auteurs Herman Koch (Ambo Anthos), Esther Verhoef (Ambo Anthos) en Dick Swaab (Uitgeverij Contact) staan op het punt om deze prijs mogelijk binnen te slepen.

Heb jij hun boek gelezen (Zomerhuis met zwembad, Déjà Vu of Wij zijn ons brein) en vind je dat een van hen moet winnen…steun dan de auteurs door te stemmen op zijn of haar boek:

Volgende week zal ik laten weten of je stem geholpen heeft!


    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Pingback: Esther Verhoef wint de NS publieksprijs 2011