Op het nieuwe werk ben ik druk bezig om de touwtjes en de knoopjes in kaart te krijgen. Dit houdt in dat ik bezig ben met de websites, domeinen, analytics accounts te bestuderen, aan te passen en meer. Zo was ik van de week bezig voor Uitgeverij Contact. Zij gaan wisselen van hosting en tijdens het inloggen in het klantenpaneel van Byte kwam ik een wel een hele aparte knop tegen:

Ik vraag me af hoe veel bureaus dit doen en wordt er nu echt een taart besteld via een dergelijke functionaliteit. Ik moest in ieder geval wel lachen toen ik het tegen kwam omdat het voor mij een aangename verrassing was.


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185
 • Tom

  Wel een leuk idee trouwens voor op de DD site :-)

 • Michiel

  Het krijgen van een taart moet je verdienen lijkt me, er om vragen door middel van een button vind ik arrogant. Toevallig heb ik vanochtend nog een taart gekregen, jammer genoeg verkeerd bezorgd (dus niet zelf verdiend), maar wel lekker!