Vanochtend ontdekte ik een leuk bericht in de Google Webmaster Tools. Google had schijnbaar herkend dat ik een bepaalde site via WordPress draaide en waarschuwde mij nu dat er een nieuwere versie beschikbaar is.

Aangezien ik niet zo heel veel met die site doe vind ik het wel een handige tip van Google. Ik log immers vaker in in de webmastertools dan op de betreffende website.

en het bericht zelf:  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185
 • James

  Ja, is de tweede keer dat Google dit via de webmastertools laat weten. Is nieuw. Denk dat ze hiermee willen bereiken dat WordPress eigenaren hun blogs vaker, sneller updaten met als gevolg meer veilige sites in de zoekresultaten?