Bij een bezoek aan een willekeurige pagina kwam ik wel een hele bijzondere advertentie tegen. Een banner van Google zelf!!! Waar een paar jaar geleden Chrome volop gepromoot worden wil Google nu graag meer mensen aan Google Adwords hebben!

Dat het om een Google Adsense ruimte gaat is in mijn ogen weer geinig! Wanneer je op de “i” klikt komt de tekst “ads by Google” in beeld! Ook de hulp van een Google expert is mooi om te zien! Ik ben van mening dat een partij niet altijd het beste is geholpen op deze manier!

Voor wie zijn of haar interesse is gewekt! Bel en laat je helpen. Voor meer informatie ga naar http://www.google.nl/intl/nl/landing/phone-signup/online.html


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Michiel

  Mark, Wellicht heb je ook onderstaande uitnodiging gehad?

  Suggestie via Google Analytics:
  Word een online marketingconsultant
  met het Google Engage-programma

  Beste Google Analytics-gebruiker,
  Als u Analytics-accounts beheert voor vrienden of klanten, kunt u nu meerwaarde aan uw services toevoegen: u kunt hun online marketingconsultant worden. We nodigen u uit voor het Google Engage-programma, dat sinds kort beschikbaar is in uw land. Hiermee kunt u de training volgen en hulpmiddelen vinden waarmee u uw bedrijf kunt opbouwen of uitbreiden met online marketingservices.

  Google Engage biedt het volgende:
  • Training: informatie en tips die u helpen voldoende kennis op te doen over Google’s advertentieproducten.
  • Advertentietegoed: een eerste reeks van 20 promotiecoupons voor AdWords ter waarde van 50 €: een totaal van 1000 €*! Mocht u zoveel klanten werven dat u al uw tegoed uitgeeft, dan kunt u nieuwe vouchers aanvragen. Deze vouchers zijn helemaal gratis en u kunt ze gebruiken om nieuwe klanten te werven en klantenloyaliteit te stimuleren. Ook kunnen de vouchers een reden zijn om de band met oude klanten weer eens aan te halen.
  • Certificeringsondersteuning van Google: u kunt certificeringstraining en gratis examenvouchers aanvragen. Met deze certificaten kunt u potentiële klanten laten zien dat u ervaring heeft met adverteren met Google.
  • Verkoop- en marketinghulpmiddelen: download overtuigend verkoop- en marketingmateriaal van Google om u te helpen uw klantenbestand uit te breiden.
  En dan hebben we het grootste voordeel nog niet eens genoemd: deelname aan het programma is volledig gratis.

 • Michiel

  Ze willen dus meer mensen aan de GA en Adwords krijgen via mensen die al enthousiast over de producten zijn. Een slimme ingang naar nieuw publiek denk ik.

  • Mark Bovenkerk

   Haha dat is wel een grappige!