De enige echte Kuukse bakker Harrie-Jan Loeffen is recent begonnen met speciale social acties. Het gebruik van social is bij webshops en andere (online gerelateerde) bedrijven, bijvoorbeeld sterke merken als Adidas, al een tijd belangrijk. Maar een bakker…nee daar had ik nog niet van gehoord. Persoonlijk ken ik Harrie-Jan al een tijdje. We delen namelijk dezelfde hobby als we het hebben over muziek maken en taart. Hij bakt/maakt ze graag en ik eet ze graag op.

Wat doet Bakkerij Loeffen precies. Op de sociale sites als Twitter en FaceBook is de bakkerij actief. Afgelopen periode heeft de bakkerij een paar acties uitgezet. Volg ons op Twitter en win een speciale twittertaarten. Like ons op FaceBook en win facebooktaart:
Nadat een bepaalde periode voorbij is loot Harrie-Jan uit zijn volgers op likers iemand en deze kan de taart in de winkel ophalen:
Wat heeft deze speciale actie de bakker nou opgeleverd? Een twitteractie heeft hem nu 203 volgers opgeleverd. Deze volgers zijn lokaal gevestigd en kunnen dus een meerwaarde zijn voor de bakkerij. Op FaceBook is het aantal likes op de plaatspagina gestegen naar 80. Misschien nog niet ‘kei veul’ zoals we dat in Cuijk zeggen maar ik vind het idee echt super leuk en daarom al een post waardig. Er zijn in mijn ogen nog genoeg bedrijven die hier een voorbeeld aan kunnen nemen!Na deze socialactie kan hij zijn doelgroep wel netjes informeren over het lekkere brood dat op ons ligt te wachten of de Zeeuwse bolussen die we moeten proeven. Ik hoop dat Harrie-Jan hier vooral mee doorgaat.

Comments are closed.