Waar ik vorig jaar een uitgebreide post heb geschreven over mijn Lustrum in Search is het vandaag exact 6 jaar geleden. Time flies when having fun! Ook op een maandag maar dan wel met andere collega’s om me heen.

Ik ga nu geen aandacht meer schenken aan de zes jaren maar ik ben wel benieuwd naar de toekomst. Vorig jaar schreef ik nog over de blended search resultaten inmiddels zijn er toch weer flink wat zaken bij gekomen. Real Time Search is het afgelopen jaar volledig geïntegreerd binnen de zoekresultaten. Hiermee wordt Twitter toch als zeer belangrijk geacht. Effectief om je producten/bedrijf te promoten. Een zakelijk Twitteraccount zou daarom zeker tot mijn aanbevelen horen.

Apple heeft een nieuwe Iphone uitgebracht en de concurrent Android timmert ook hard aan de weg. Hiermee wordt Google Maps nog meer gebruikt. En ik moet zeggen dat ik het toch wel ideaal vind. Ook websites worden steeds meer mobiel toegankelijk.

Ook bedrijven gaan steeds meer het belang van search inzien. Gerenomeerde ‘traditionele merken’ zoals Zonnatura of Libresse en Tena kruipen uit hun schulp en wagen zich aan de eerste activiteiten m.b.t. zoekmachinemarketing. Een goed teken!

Op naar nog meer jaren met veel search ervaringen.

Comments are closed.