Bij de zoektocht naar relevante websites over babywinkels voor Baby Walz kwam ik de website http://www.wijsvinger.nl/veenendaal.html tegen. Op deze website staat een link naar de website website van Baby Stunter:

Dat de site verouderd is blijkt uit het feit dat Baby Stunter is overgenomen door Baby Dump. Wanneer je als bedrijf een andere organisatie overneemt dan neem je vaak ook automatisch de website over.

Dit proces kan voordelen bieden bij het verkrijgen van een betere linkpopulariteit. De aangelegde links naar de overgenome websites kan je namelijk migreren naar je eigen website. Hierdoor zullen zoekmachines de populariteit doorgeven naar je eigenwebsite. Het bijbehorende effect is kans op positionering verbetering.

Wat doet Baby Dump? Ze geven netjes aan dat ze Baby Stunter hebben overgenomen en dat je nu op de website van Baby Dump moet zijn. Gelijktijdig wordt je netjes na 10 seconden doorverwezen:

Als je naar de code kijkt dan zie je dat ze dit doen door middel van een meta tag refresh:

Jammer van de PageRank 4 die ze hier volkomen onnodig laten liggen!


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185
 • Eugene

  op zoek naar een babywinkel… hm hm… Wanneer is ze uitgerekend?