Gisteren hadden we hoogwaardig bezoek van Kassa (Vara NED 1). 3 Mannen kwamen opnames maken over de werkzaamheden van Clipit.

Aanstaande zaterdag is er een speciale jubileumuitzending van Kassa, omdat de Vara 85 jaar bestaat. De klant is koning dat is een veel gebruikt gezegde. Clipit kan hulp bieden bij de online webcare van bedrijven. Wanneer bedrijven hier actiever mee aan de slag gaan kunnen ze ook beter de vragen, klachten etcetera van de consument beantwoorden en hier iets aan doen. Uiteindelijk wordt zowel de consument als het betreffende bedrijf hier beter van. Kijk daarom:

Zaterdag 6 november 2010 om 18.45 naar Kassa op Nederland 1!

Bekijk een homemadevideo van Tom:


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Pingback: Tweets die vermelden Clipit zaterdag bij Kassa (Vara) - SEO @ markbovenkerk.nl -- Topsy.com

 • Theresa

  Heel erg cool! Leuk om de werkplek weer eens te zien :)