Dat Instant Search inmiddels in Nederland voor iedereen beschikbaar is zal niemand ontgaan zijn. Voor de zekerheid: zodra je begint te typen toont Google al resultaten terwijl je wellicht nog helemaal niet klaar bent.

Begin september is dit in de Verenigde Staten gelanceerd en sinds 29 september ook in Nederland. In de weken daartussen heeft Google niet stilgezeten en de dienst intussen verder verbeterd. Waaronder een hele handige toevoeging tegen RSI.

Wanneer je uiteindelijk op ‘enter’ hebt gedrukt op je toetsenbord verschijnt er een klein pijltje naast de zoekresultaten. Met je pijltjestoetsen op je toetsenbord kun je zo door de zoekresultaten ‘bladeren’. Ben je bij het gewenste zoekresultaat, druk dan weer op ‘enter’ en de pagina wordt geopend.

Om het te verduidelijken vind je hieronder een filmpje met een zoekopdracht naar “moederfiets” waar je uiteindelijk terecht komt bij Halfords zonder de muis te gebruiken.

Het filmpje bevat trouwens een redelijk verrassend resultaat. Wat heeft de moeder van Joran van der Sloot nu met een moederfiets te maken???


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Mark Bovenkerk

  En natuurlijk begint het pijltje dan bij de toppositie van de betaalde zoekresultaten. Ze zullen het eens bij de natuurlijke zoekresultaten laten beginnen…wel een handige functie.

  Verder moet je in Nederland nog wel ingelogd zijn om de functionaliteit Instant Search te gebruiken.

 • Pingback: Tweets die vermelden Ontdek hier wat de moeder van Joran vd Sloot met een moederfiets heeft te maken. (tevens anti-RSI-tip) -- Topsy.com