Nog nooit ben ik door Google verrast met een ‘promotie ad’. In deze ad willen ze mij informeren over het feit dat Google voor webmasters de ‘Google webmaster tools’ beschikbaar heeft. Het lijkt erop dat door de ‘invulling van de promotie’ Google een soort van Google Ad ruimte heeft. Zeker vanwege hun niet nette zin: “Doe uw eigen timotheusweb.nl?

Waarschijnlijk krijg ik de melding omdat ik een geavanceerdere Google zoekopdracht heb ingevoerd welke veelal door webmasters wordt ingegeven. Wel relevant natuurlijk!


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Eugene

  hahaha… hilarisch. Ze gebruikten vast en zeker Google Translate voor de advertentietekst:

  “Do you own http://www.adp.nl? Get indexing and ranking data from Google.”

  *grin*