Op Marketingfacts heeft Jeroen Megens geschreven over de innovatieve campagne van Tipp-Ex op YouTube. Dat ik een fan ben van YouTube is iedereen wel bekend daarom vind ik dit een blogpost waard.

Zo kritisch als ik ben, of het is nerd gedrag, heb ik toch een paar verbeterpunten/opmerkingen voor het kanaal:

1. Er wordt niet verwezen naar de Tipp-Ex website binnen het profiel. Dit is een kleine instelling binnen YouTube. Het zorgt er toch voor dat je ruimte beschikbaar stelt om je doelgroep naar je website te leiden.2. Zoeken in YouTube op Tipp-Ex levert geen zoekresultaat op, pas wanneer ‘bear’ wordt toegevoegd komt de video terug:3. Waar is een mooie achtergrond bij het kanaal? Alleen een witte achtergrond is toch suffig? Hier had best meer aandacht aangegeven kunnen worden als je het mij vraagt.

Het is verder wel een echte vrijdagmiddag activiteit. Ga naar YouTube en bewonder het met je eigen ogen, speel en vermaak jezelf. Type maar is eens een paar leuke worden in als: kisses, plays soccer, fucks of natuurlijk MARK:

Comments are closed.