[update 13:30] Zoals ik via Twitter heb aangekondigd zal op deze pagina mijn foto’s van de huldiging in Amsterdam te zien zijn. Het Nederlands elftal landt om half drie bij de Koninklijke Marine per helikopter waarna ze met een rondvaartboot door de Amsterdamse grachten zullen varen. Bekomen van de teleurstelling ben ik toch ook weer trots op het feit dat Nederland tweede is geworden achter Spanje. Maar wat waren we er dicht bij.

15.00 uur: Het Nederlands Elftal op de kade

De boot met het Nederlands Elftal komt eraan

Van Bommel, Ooijer, Robben en Kuijt op de boot

Ook Bert van Marwijk is op de boot


Waardeer je mijn foto’s? Kijk bij de adverteerders!


Robin van Persie filmt ons

Oranje moet ook drinken

Vanaf 16 hoog het IJ


Waardeer je mijn foto’s? Kijk bij de adverteerders!14.30 uur: Landing van het Nederlands elftal.

14.00 uur: ING leeuwenboot vaart de kade binnen.

ING gevochten als leeuwen

ING gevochten als leeuwen

13.30 uur: Amsterdam kleurt nog meer oranje:

Amsterdam kleurt rond half 2 nog meer oranje


Waardeer je mijn foto’s? Kijk bij de adverteerders!


10.30 uur:Amsterdam is er in ieder geval klaar voor.
De voorbereidingen zijn in volle gang. Bij de marine als op de de IJ kade.

Ook de Koninklijke Marine bereid zich voor op de landing van de helikopter:

Foto’s gemaakt door: Mark Bovenkerk (www.markbovenkerk.nl) vanuit de Piet Hein Kade 15e / 16e verdieping. Bij overname van de foto’s een vermelding verplicht!


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • jaap van der pas.

  bedankt voor je mooie fotosessie,jaap