Nederland wordt geen Wereldkampioen, tenminste als we Inktvis Paul moeten geloven. Als we naar Google gaan en je zoekt op de ‘waarzegger’ Inktvis Paul dan kunnen we niets anders zeggen dan dat deze inktvis uit sealife Oberhausen hot is!

Twitterberichten, nieuwsberichten alles staat in het teken van Paul’s keuze. Kiest hij voor de Nederlandse mossel of voor de Spaanse Paella mossel? Op het moment van schrijven zijn ze in Duitsland druk bezig om de inktvis zijn keuze te laten bepalen. RTL 4 zond de uitzending zelfs online uit.

Het is bekend! Spanje wordt wereldkampioen! Helaas!

Inktvis Paul heeft gesproken…Spanje wereldkampioen

Helaas is er nog geen beeld van het zoekvolume en trend die Paulus de inktvis opwekt. Kijkend naar de real time zoekresultaten dan is inktvis paul en hot item:

Inktvis Paul zorgt voor real time search resultaten

Met de toevoeging van real time search heeft Google gelijk ook iets nieuws geintroduceerd: Toplinks:

Nieuw toplinks in Google Real Time Search

Gelukkig sta ik vierkant achter Nederland en zeg ik “Doelpunt voor Oranje!” en ga ik mooi dinsdag feesten in de Amsterdamse grachten!

Nederland laat ook via twitter weten wat ze er van vinden!

Offtopic een gratis tip! Vishandelaren biedt nu inktvis in je SEA campagne aan!


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Mark

  Hoe vet was Google op het moment met Real Time Search!