Nu het WK bijna richting de spannende achtste finale gaat heeft YouTube eindelijk een zinvolle toevoeging gedaan in de player.

De Vuvuzela…het gemis sinds de NOS het volume van de zwerm bijen, wespen of muggen heeft verlaagd. Wil je echt het WK voelen dan moet je de wedstrijden via YouTube bekijken. Sinds vandaag kan je met een druk op de knop de Vuvuzela in je oren laten toeteren. Zelfs op de niet WK gerelateerde video’s zit de nieuwe functionaliteit. Test het nu zelf door op het balletje te klikken bij het afspelen van een video.

Test het nu zelf op YouTube.


    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Pingback: Tweets die vermelden YouTube speelt in op WK gemis - SEO @ markbovenkerk.nl -- Topsy.com