Tussen het politieke spel door schittert Lady Gaga (je weet wel … die met de aparte kleren) op YouTube. De excentriek zangeres met een echte stem en muzikale vingers schitterd op YouTube met haar nieuwe clip van het nummer ‘Alejandro’. De clip is een paar dagen live en is door verschillende users verspreid. De clip is nog erger dan die van ‘Thelephone’ waar ze samen met Beyoncé het gevang onveilig maakt. In de clip van Alejandro zitten extreme punten in verwerkt. Maar wat bereikt Lady Gaga daar nu mee? Nou heel veel.

De clip is via haar officiële YouTube Channel te bezichtigen en staat sinds 8 juni online. In de 1.5 dag dat de video online is geplaatst is het al meer dan 7 miljoen keer bekeken. Jaja 7 miljoen mensen hebben de clip gezien en Lady Gaga heeft met 1 clip enorm veel bereikt. Hoevaak moet de videoclip via een TMF uitgezonden worden om zoveel ‘daadwerkelijke’ views te krijgen? Bizarre cijfers.

De cijfers tonen wel de kracht van online video search aan. Het is zeer specifiek … mensen hebben de clip ‘bewust’ bekeken (lean forward bereik) en zijn er bewust op zoek naar gegaan.

Lady Gaga scoort een online hit met Alejandro

Lady Gaga scoort een online hit met Alejandro

Bij de 7 miljoen views blijft het nog niet. Er zijn ook nog andere users die de clip op Youtube hebben gezet. Tel bij de 7 miljoen views ook nog maar zo 1.5, 1,3, 3 en 1,8 miljoen views op! Een ware hit dus! Lady Gaga BEREIKT haar doel(groep).

Voor degene die de clip nog willen zien: Lady Gaga Alejandro

Comments are closed.