Waar Heineken eergisteren veel geld heeft uitgegeven om de ‘Heineken Pletterpet’ en het ontstaan ervan te promoten tijdens de WK wedstrijden scoort Bavaria pas echt! Heel Nederland heeft het over de Bavaria jurkjes en de Bavaria meisjes en niemand heeft het over deze pet.

Waarom krijgt Bavaria het altijd voor elkaar dat ze tijdens de zomerperiode…het toch weer beter doen. Durfen ze op de marketingafdeling meer dan bij Heineken? Heeft het toch te maken met de Brabantse ‘slimheid’? Vragen die ik niet kan beantwoorden. Wel geeft Google via de trends het online bewijs!

De trend in zoekvolume tussen Bavaria en Heineken

De trend in zoekvolume tussen Bavaria en Heineken

Op de radio vanmorgen hadden ze het ook weer over de Bavaria jurkjes en de opgepakte Bavaria meisjes. Iedereen spreekt erover…iedereen kijkt erna en iedereen vindt het prachtig…behalve Freddie natuurlijk.
Omdat Bavaria geen officiële partner is van de FIFA mogen er in en rondom het stadion geen reclameuitingen aanwezig zijn. Vandaar dat de jurkjes ook geen logo van het biermerk bevat.

Het is niet de eerste keer dat Bavaria ‘adremmer’ is dan de concurrentie. Met het nummer ‘life is life’ waren ze in 2008 ook weer de geniaalste. Ik ben zeer benieuwd hoe dit afloopt en of ze verder gaan met de campagne. Want zeg nou zelf…Nederland in de finale tegen Duitsland en dan zo’n dansje…dan zet Bavaria Nederland op de kaart. Dat is dan ‘Niet dom maar BudWeiser’!

Voor degene die ook nog zo’n jurkje overheeft en twee Grolsch blikjes (even) koud wil hebben:

Comments are closed.