Via een online search expert, alias “The Knui”, ben ik getipt over een nieuwe tool van Google. Voor alle liefhebbers van het Eurovisiesongfestival heeft Google een speciale pagina gemaakt met daarin hun voorspelling voor alle deelnemers. De voorspellingen zijn gebaseerd op het zoekvolume van de namen (uitgezonderd het land van de deelnemer):

Helaas, onze Sieneke, zal niet gaan winnen als het Google ligt. Wat ik wel heel erg jammer vind is dat ze bij ons een bad link plaatsen naar de video van Sieneke in Oslo:

Als je op de link klikt dan ga je naar YouTube en wordt er medegedeeld dat de video een onjuiste notatie heeft. Hierdoor stelt Google ons natuurlijk heel erg teleur.

Gelukkig is de video wel online in te zien dus bij deze:
Sieneke \”Ik Ben Verliefd\”


    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Pingback: Tweets die vermelden Ook Google plaatst bad links - SEO @ markbovenkerk.nl -- Topsy.com