Vandaag kwam ik een leuke actie tegen van NUON en twitter. Met je energiebesparingstip kan je op NU.nl verschijnen. Enthousiast als ik ben heb ik direct een energiebesparing doorgegeven. Deze verscheen dus mooi even op nu.nl. Heb ik toch maar even het nieuws gehaald!

Voor diegene die geïnteresseerd is in mijn bespaartip!

“Kijk programma’s die op TV komen gewoon via uitzendinggemist. Hierdoor sla je de commercials over en bespaar je zo 16% op een vol uur”.

Vertaling: Het valt mij altijd op dat programma’s / films op de commerciële zenders altijd zoveel reclame bevat. Wanneer je naar “Ik hou van Holland” kijkt dan duurt dit programma ongeveer 1.5 uur. Zonder de commercialbreak kan het programma in 1 uur bekeken worden. Hierdoor staat je TV veel minder lang aan!


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185
 • Paul Spikmans

  Goede tip Mark! Ben sowieso al van de uitzendinggemist, maar dan via internet. Bespaartip: alleen je laptop staat aan en niet ook nog eens tv (waar je vaak met laptop op schoot naar zit te kijken ;-)) Wat bespaar ik dan?

 • Pingback: Tweets die vermelden Kijk NU.nl - SEO @ markbovenkerk.nl -- Topsy.com