In de laatste post over het feit dat Google bad links plaatst is aangegeven hoe Google bepaalt wie het songfestival van 2010 in Oslo gaat winnen. Blijkbaar is het zoekgedrag ook een juiste richting naar de uiteindelijke winnares Lena uit Duitsland.

Zal Google zo met alles gelijk gaan krijgen? Zullen ze ons ook kunnen vertellen welke speler op het WK de sterren van de hemel zal spelen, Duitsland wereldkampioen gaat worden of dat onze Nederlandse trots het uiteindelijk toch een keer gaat redden? Ik ben zeer benieuwd dus Google kom maar op.

Het is wel jammer dat Google niet de link van Sieneke heeft aangepast waardoor er nog steeds een broken link op de pagina aanwezig is. Misschien is een linkchecker of het gebruik van een knipselkrant handig voor ze, hadden ze de post kunnen lezen en vervolgens de pagina kunnen verbeteren.


    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Pingback: Tweets die vermelden Google heeft gelijk - SEO @ markbovenkerk.nl -- Topsy.com