Dat lijkt er wel op in ieder geval. De laatste trend is dat ze hun tools steeds meer via linkjes aan elkaar aan het knopen zijn.

Als je het bezoek op een bepaalde zoekterm in Google Analytics gaat analyseren, dan staat daaronder ineens een linkje naar “Google Insights for Search”:

In bovenstaand geval waren we het bezoek op het woord “iPad” aan het analyseren. Het linkje komt wel goed terecht overigens, de zoekterm is hier direct ingevuld:

Google is overigens ook een nieuwe versie van de Keyword Suggestion tool aan het uittesten. Binnenkort in Google Analytics (net als in de webmastertools) zoekvolumes te zien bij de zoektermen?


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Mark

  Pakkende titel! Ben zeer benieuwd naar een vervolg.