“Nederland is in de ban van DE MOL” zou SBS6 zeggen, maar gelukkig is het nog steeds een programma van de publieke omroep. Maar ik moet zeggen, wel een superbriljant programma dat spannend blijft tot het eind.

En hoewel het eigenlijk helemaal niet leuk is om nu al te weten wie de Mol is, probeert iedereen het toch. Er worden de meest krankzinnige theorieen uitgewerkt op het blog van Wie is de Mol.

Twee weken geleden was er een site www.vanhiertotlisse.nl in de uitzending. Uitpluizen van dit domein leverde niets op. Jammer dat de redactie was vergeten Analytics erop te zetten. Hadden ze een beter idee gehad van de speurtocht van mollend Nederland naar de ware mol.

Maar… de Mol twittert ook. En dat is natuurlijk gevaarlijk.

忍者 vs de Mol en twee kandidaten. Over tien uur

…. twitterde de Mol net.

Gelukkig hebben we Google Translate. En er staat “Ninja vs de Mol en twee kandidaten”. Helaas, weer geen steek wijzer.

Dan vanavond maar weer kijken!


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Eugene

  ik moet vanavond nog kijken op uitzendinggemist dus graag effe klep dicht :)