Gisteren liet Tom weten dat hij een fan en kijker van Wie is De Mol is. Natuurlijk kijk ik ook graag naar dit programma. Ik heb zelfs nog alle afleveringen van 2009 op mijn harddiskrecorder staan. Uniek schitterend materiaal. Ter aanvulling op de post van Tom over het kenbaar maken van de Mol op internet, hierbij een screenshot van de vertaling:

Leuk om te zien dat dit dus klopt. In het voorfilmpje wat iedere week te zien is zie je continue Ninja’s in beeld. Nu na de laatste aflevering is eindelijk duidelijk waarin ze gebruikt worden. Tijdens het allerlaatste spel konden Frits, Kim en Sanne geld verdienen door Ninja’s te verslaan en geld uit een bos in de pot te doen. Frits was uiteindelijk de beste schutter want naast Sanne heeft hij veel Ninja’s verslagen:

Gisteravond twitterde de Mol “widmindwdd?” wat natuurlijk staat voor “Wie is de Mol in de Wereld Draait Door”. Nu zie je op de website van de wereld draait door niet heel veel informatie. Behalve dat Frits vervangen is door Erik van der Hoff. Kortom Frits is niet de Mol.

Frits Sissing winnaar Wie is De Mol 2010

Uiteindelijk heeft Frits wie is de Mol 2010 gewonnen en weten we nog niet wie de Mol echt is. Wat ik wel weet is dat de serie online ook veel effect heeft. Als je naar uitzendinggemist gaat dan zie je heel veel views op de video’s. Zo rond de 100.000 per aflevering. De Mol bereikt dus heel veel mensen. Nu was het mooi geweest als ze deze video’s op een andere manier bereikbaar maakte. Met YouTube is veel moois te doen en het voordeel daarnaast is dat ze met de video’s, twitter en de website de blended search resultaten van Google redelijk goed kunnen domineren. Gemiste kans voor de Vara.

Ik vind wel dat de Vara het heel mooi en goed doet. Zo wie zo is het heerlijk om een serie te kunnen volgen zonder onderbreking van commercials.


    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Pingback: Real Time Search komt overal beschikbaar