Het zal niemand ontgaan zijn… het wereldberoemde Google logo met z’n kleurtjes is al enkele dagen verdwenen van de homepage van de zoekgigant.

Het is nu vervangen door een brede banner in de kleurstelling van de Olympische Spelen van Vancouver 2010. Op de achtergrond is nog vaag de naam Google te lezen:

Deze afbeelding wordt wel dagelijks gewisseld. Vandaag staat een langlaufer in de belangstelling.

Vol trots meldt Google dit op haar Blog. En als extra handigheidje kun je nu op deze afbeelding klikken om snel de medaillespiegel te zien en het actuele nieuws omtrent de winterspelen:

Meteen uitgeprobeerd natuurlijk, maar of ik het nu zo relevant vindt om te lezen dat 5 dagen geleden Sven Kramer in de 11e rit moet gaan starten op de 5 kilometer… lijkt me toch niet echt het belangrijkste op dit moment.

Nee, ik wil weten hoe het is met Annette Gerritsen en of ze zich nog kan revancheren voor haar val. En ik wil weten of Margot Boer denkt dat ze wel op het podium kan komen op de 1000 meter. En wat ik wil weten is  hoe laat ik vannacht mijn wekker moet zetten om op tijd te zijn voor de 1000 meter van Jan Bos, Mark Tuitert, Stefan Groothuis en Simon Kuipers. Kijken of ze Shani Davis op zijn nummer kunnen zetten.

Voorlopig moeten we dit soort vragen zelf maar Googlen…

Comments are closed.